Μποτακια

Showing 1 to 10 of 24 total
Αύξουσα Ταξινόμηση
 1. ATLAS IN BROWN

  85,00 €
  Υψηλής ποιότητας υφαντό και δέρμα εξωτερικά. Δερμάτινη φόδρα. Η φόρμα του σχεδίου είναι κανονική. Το τύπωμα του υφάσματος σε κάθε υπόδημα είναι τυχαίο. Χειροποίητα μποτάκια κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Όλα τα παπούτσια είναι χειροποίητα, για αυτό χρειάζονται 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, για να κατασκευαστούν. Σε περίπτωση που τα χρειάζεστε άμεσα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν είναι εφικτό να σας τα στείλουμε εγκαίρως. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
 2. BEAUTY AND THE BEAST

  85,00 €
  Υψηλής ποιότητας υφαντό και βελούδο εξωτερικά. Δερμάτινη φόδρα. Η φόρμα του σχεδίου είναι κανονική. Χειροποίητα μποτάκια κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Όλα τα παπούτσια είναι χειροποίητα, για αυτό χρειάζονται 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, για να κατασκευαστούν. Σε περίπτωση που τα χρειάζεστε άμεσα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν είναι εφικτό να σας τα στείλουμε εγκαίρως. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
 3. DOLL BOOTS

  85,00 €
  Υψηλής ποιότητας υφαντό και δέρμα καστόρι εξωτερικά. Δερμάτινη φόδρα. Η φόρμα του σχεδίου είναι κανονική. Χειροποίητα μποτάκια κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Όλα τα παπούτσια είναι χειροποίητα, για αυτό χρειάζονται 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, για να κατασκευαστούν. Σε περίπτωση που τα χρειάζεστε άμεσα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν είναι εφικτό να σας τα στείλουμε εγκαίρως. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
 4. TINKERBELL

  85,00 €
  Υψηλής ποιότητας δέρμα καστόρι εξωτερικά. Δερμάτινη φόδρα. Η φόρμα του σχεδίου είναι κανονική. Χειροποίητα μποτάκια κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Όλα τα παπούτσια είναι χειροποίητα, για αυτό χρειάζονται 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, για να κατασκευαστούν. Σε περίπτωση που τα χρειάζεστε άμεσα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν είναι εφικτό να σας τα στείλουμε εγκαίρως. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
 5. ERA BOOTS

  85,00 €
  Υψηλής ποιότητας ύφασμα και βελούδο εξωτερικά. Δερμάτινη φόδρα. Η φόρμα του σχεδίου είναι κανονική. Χειροποίητα μποτάκια κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Όλα τα παπούτσια είναι χειροποίητα, για αυτό χρειάζονται 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, για να κατασκευαστούν. Σε περίπτωση που τα χρειάζεστε άμεσα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν είναι εφικτό να σας τα στείλουμε εγκαίρως. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
 6. PETER PAN

  120,00 €
  Ζωγραφισμένα στο χέρι. Υψηλής ποιότητας δέρμα καστόρι εξωτερικά. Δερμάτινη φόδρα. Η φόρμα του σχεδίου είναι κανονική. Χειροποίητα μποτάκια κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Όλα τα παπούτσια είναι χειροποίητα, για αυτό χρειάζονται 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, για να κατασκευαστούν. Σε περίπτωση που τα χρειάζεστε άμεσα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν είναι εφικτό να σας τα στείλουμε εγκαίρως. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
 7. FLOWER SUEDE BOOTS

  190,00 €
  Υψηλής ποιότητας ύφασμα κ καστόρι εξωτερικά. Δερμάτινη φόδρα. Διαθέτουν ανατομικό δερμάτινο πατάκι. Δερμάτινη αντιολισθητική σόλα. Ύψος τακουνιού 6,5 εκατοστά. Η φόρμα του σχεδίου είναι κανονική. Χειροποίητα μποτάκια κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Όλα τα παπούτσια είναι χειροποίητα, για αυτό χρειάζονται 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, για να κατασκευαστούν. Σε περίπτωση που τα χρειάζεστε άμεσα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν είναι εφικτό να σας τα στείλουμε εγκαίρως. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
 8. DUSTY PINK BOOTS

  190,00 €
  Υψηλής ποιότητας καστόρι εξωτερικά. Δερμάτινη φόδρα. Διαθέτουν ανατομικό δερμάτινο πατάκι. Δερμάτινη αντιολισθητική σόλα. Ύψος τακουνιού 6,5 εκατοστά. Η φόρμα του σχεδίου είναι κανονική. Χειροποίητα μποτάκια κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Όλα τα παπούτσια είναι χειροποίητα, για αυτό χρειάζονται 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, για να κατασκευαστούν. Σε περίπτωση που τα χρειάζεστε άμεσα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν είναι εφικτό να σας τα στείλουμε εγκαίρως. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
 9. FLOWER HEELED BOOTS

  190,00 €
  Υψηλής ποιότητας ύφασμα εξωτερικά. Δερμάτινη φόδρα. Διαθέτουν ανατομικό δερμάτινο πατάκι. Δερμάτινη αντιολισθητική σόλα. Ύψος τακουνιού 6,5 εκατοστά. Η φόρμα του σχεδίου είναι κανονική. Χειροποίητα μποτάκια κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Όλα τα παπούτσια είναι χειροποίητα, για αυτό χρειάζονται 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, για να κατασκευαστούν. Σε περίπτωση που τα χρειάζεστε άμεσα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν είναι εφικτό να σας τα στείλουμε εγκαίρως. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
 10. FLOWER BOOTS

  130,00 €
  Υψηλής ποιότητας ύφασμα εξωτερικά. Δερμάτινη φόδρα. Διαθέτουν ανατομικό δερμάτινο πατάκι. Δερμάτινη αντιολισθητική σόλα. Η φόρμα του σχεδίου είναι κανονική. Χειροποίητα μποτάκια κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Όλα τα παπούτσια είναι χειροποίητα, για αυτό χρειάζονται 15 έως 20 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, για να κατασκευαστούν. Σε περίπτωση που τα χρειάζεστε άμεσα, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν είναι εφικτό να σας τα στείλουμε εγκαίρως. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Showing 1 to 10 of 24 total
Αύξουσα Ταξινόμηση