Γνωρίστε μας

Είμαστε η Μαρία Ζώη και η Ευτυχία Δημακέα, οι δημιουργοί του Onceuponashoe! 

Η πορεία του brand μας ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2015, με κοινό στόχο να δημιουργούμε παπούτσια που συνδυάζουν ποιότητα, θηλυκότητα και καλαισθησία. Σπουδάσαμε σχέδιο μόδας και υποδημάτων σε ελληνική ιδιωτική σχολή. Ξεκινήσαμε περισσότερο από προσωπική ανάγκη, παρά σαν επιχειρηματική κίνηση. Γρήγορα όμως η εταιρία μας αναπτύχθηκε και η αγάπη του κόσμου μας οδήγησε στο να ανοίξουμε το πρώτο μας atelier, όπου σχεδιάζουμε τις δημιουργίες μας μέχρι και σήμερα, αλλά και δεχόμαστε ραντεβού για bridal κομμάτια.

Πολύ σύντομα ανοίξαμε και το πρώτο μας κατάστημα στο Κολωνάκι. Λειτουργούμε επίσης ηλεκτρονικά, στέλνοντας παπούτσια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Τα παπούτσια μας είναι δερμάτινα, χειροποίητα και ελληνικής κατασκευής.Τα σχέδια μας κατασκευάζονται με τα πιο ποιοτικά υλικά από τους καλύτερους και πιο έμπειρους τεχνίτες στην Ελλάδα.

Ως σχεδιάστριες εμπνεόμαστε κυρίως από τα παραμύθια και τον ρομαντισμό. 

Όπως όλα τα παραμύθια αρχίζουν Once upon a time έτσι και το δικό μας γεννήθηκε με το Once upon a shoe! Σας περιμένουμε στο μαγικό μας κόσμο,για να δημιουργήσουμε το δικό σας παραμυθένιο γοβάκι και να κάνετε τα δικά σας παραμυθένια βήματα στη Χώρα των Θαυμάτων με τα παπούτσια της Αλίκης,τα γυάλινα γοβάκια που έκαναν τη Σταχτοπούτα να χορέψει στο βασιλικό χορό και τα κόκκινα γοβάκια της Dorothy στο μάγο του ΟΖ!

Οι σχεδιάστριες

once upon a shoe designers

Είμαστε η Ζωή Μαρία και Δημακέα Ευτυχια  οι δημιουργοί και σχεδιαστές του Once upon a shoe. Ονειρευτήκαμε ένα κόσμο παραμυθένιο με ιππότες κάστρα και πριγκίπισσες με τα πιο παραμυθένια γοβάκια

Φορώντας τα γυάλινα γοβάκια της αισθάνεται σαν μια Σύγχρονη Σταχτοπούτα!

Χριστίνα Μπόμπα

Οπότε φοράω παπούτσια από τις νεράιδες των Onceuponashoe δεν υπάρχει περίπτωση να μη κλέψουν τις εντυπωσεις

Μελιτά Τζένη